"Kijk, als je tekent zie je meer!"

Hallo, Ik ben Harry Jansen, fotograaf.
Als kind was ik al een "kijkdier" en gefascineerd door wat ik om mij heen zag. Op de lagere school ben ik door de school-tv serie, "Kijk, als je tekent zie je meer", mij bewust geworden van de schoonheid die ik om ons heen te zien is. Die intrigerende titel heeft mij nooit meer losgelaten. Ik probeer nog altijd vast te leggen wat een beeld zo uniek maakt. Of, het nu gaat om het bijzondere van een mens of het ritme in een landschap. De zoektocht naar dat ene speciale blijft me boeien.

Ik werk sinds 1993 als zelfstandig architectuur-, industrieel- en bedrijfsfotograaf in de Liemers (Achterhoek) en nog altijd kan ik heel enthousiast worden van een mooi gebouw! Sinds kort ben ik gevestigd in Amsterdam. De Amsterdamse omgeving en de diversiteit in architectuur vormen een geweldige nieuwe fotografische uitdaging. Juist dit soort uitdagingen is belangrijke drijfveer voor me.

Ik heb gefotografeerd voor uiteenlopende projecten en op bijzondere locaties. En op een prettige manier samengewerkt met een grote variëteit aan opdrachtgevers, van hoogwaardigheidsbekleders tot bouwvakkers en van de plaatselijke makelaar tot beroepsmilitairen.

U kunt bij mij terecht voor nagenoeg al uw zakelijke foto-opdrachten, van een persoonlijk portret tot een foto van uw bedrijfspand, alles is bespreekbaar. Ik ben flexibel en steeds geïnteresseerd naar uw specifieke behoeften.

Bekijk gerust mijn portfolio voor een kleine indruk...